Cautare

2391 de rezultate pentru "vasile bratianu" (4.24 secunde)
Bratianu, Ferdinand, Mamaia si a strazilor Mircea cel Batran si Primaverii, dar si in zonele Dacia, Tomis 3, Capitol, Icil, Pod Butelii, Far, Tomis 2 si zona Centrala.
Constanta, prima datand din 25 septembrie 2008", a declarat, cu ocazia inaugurarii unui nou cabinet parlamentar in Valu lui Traian, Matei Bratianu (foto), deputatul PSD, presedintele Federatiei Sindicatelor din Posta si Telecomunicatii.
"Partenerul nostru pentru a schimba Romania, Traian Basescu, ne-a pretins sa dam familiei Basescu partidul infiintat acum 150 de ani de familia Bratianu.
Constantin Bratianu, Carol al II-lea, Gheorge Gheorghiu-Dej, Petru Groza, Charles de Gaulle. Venerabilul arhitect afirma ca actualul presedinte Basescu are naravuri de "dictator onest", dar crede, totodata, ca de asta are nevoie Romania.
"Nu ma pot duce in Targu-Mures votand contra unui asemenea amendament". Pesedistul Matei Bratianu si-a evocat amintirile din tinerete. Mai precis vizitele la Tusnad.
In plin proces de disonanta cognitiva, dl Antonescu a trecut sub tacere reciproc-avantajoasa colaborare din ultimii 5 ani ai urmasilor lui Bratianu cu cei ai lui Iliescu sau privirea-i dragastoasa din noaptea alegerilor la topaiala antologica a lui Geoana, dupa esuatul proiect comun Iohannis.
'Politologul Vladimir Tismaneanu a anuntat, azi, ca a decis sa returneze premiul "Ion I.C.Bratianu", primit in 2001 de la conducerea PNL, el declarand ca "formarea iminenta a unei "Aliante de Stanga-Dreapta" care sa includa si PSD-ul condus de Victor Ponta, anuleaza, din punctul meu de vedere, credibilitatea actualei conduceri PNL din perspectiva autenticelor valori liberale".
Abtinerile au fost din parte deputatilor PSD Victor Socaciu si Matei Bratianu. Sedinta s-a desfasurat integral in prezenta presei. Victor Ponta a propus ca parlamentarii opozitiei sa intre in "protest parlamentar pe o perioada nedeterminata".
- "Crearea Romaniei Mari s-a facut sub conducerea lui Ion Bratianu, un escroc international de mare talent"... prin"acceptarea principiului etnic." (pag.82) - "In ceea ce priveste Ardealul, exista o singura alternativa:
Bratianu, nivel P, potrivit Departamentului de Comunicare al Partidului Liberal Reformator. La semnarea declaratiei de constituire a fost prezent si presedintele PSD, Victor Ponta., care a tinut un discurs.
Bratianu spunea ca un partid poate lupta contra altora ca sa darame o stare de lucruri, dar ca sa zideasca trebuie ca natiunea intreaga, toate partidele sa dea concursul lor;
Raman simplu membru al PNL, dupa 80 de ani de cand m-am inscris si am carnetul semnat de Dinu Bratianu.
In cursul acestei saptamini, directorul general al uzinei de tractoare Titu Serban impreuna cu liderul de sindicat Gheorghe Apostu si reprezentantul BNS Matei Bratianu vor discuta la sediul Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale cu ministrul Gheorghe Flutur pentru suplimentarea fondurilor de subventionare a tractoarelor si utilajelor agricole.
Bratianu pana la Podul de Butelii), in Navodari (finalizat in proportie de o treime din totalul viitorilor abonati) si in Medgidia (aproape finalizat).
Deschis numai de doua saptamani, clubul situat pe bulevardul I.C. Bratianu, a organizat deja doua aniversari, micii clienti declarandu-se foarte multumiti la sfarsitul petrecerii.
Situat chiar pe locul fostului ICIL, la intersectia dintre bulevardele 1 Decembrie 1918 si I.C. Bratianu, astazi se va deschide pentru public cel mai nou hypermarket constantean.
Bratianu. Fundul barjei a atins un banc de nisip aflat in afara senalului navigabil, astfel incit circulatia pe Dunare nu a fost afectata", a declarat purtatorul de cuvint al Sectiei Regionale Politie Transporturi Galati, agent Roxana Georgescu.
Cei "cu masini scumpe, probabil din cauza ratei de leasing prea mari, la un cost cuprins intre 50 si 75 lasa rareori mai mult de 10 lei, iar la capitolul pretentii depasesc orice limita, deci cu cat ai mai multe fite in cap cu atat esti mai absurd si zgarcit", ne-a declarat un angajat al unei spalatorii situate pe bulevardul I.C.Bratianu.
Bratianu, cu bulevardul Regina Elisabeta, cu bulevardul Carol I sau cu bulevardul Nicolae Balcescu, din Bucuresti, iar intersectia de la Consul, in care da aleea cu pricina, este comparabila cu Piata Universitatii din Capitala, in care se intersecteaza cele patru bulevarde mentionate!
S-a intervenit cu astfel de lucrari pe strazile IC Bratianu, Ocolitor Pacea, Manolesti Deal, Savenilor, Calugareni, Prieteniei, Victoriei, Sermisegetusa, Penes Curcanu, Aleea General Gheorghe Avramescu si Hatman Arbore.
google-analytics.com